Ugnsstekt rödspätta med citron- & persiljesås och rostad mandel

Dags för fisk igen och denna gång rödspätta med friska citronsmaker. Ugnsstekte rödspättan, kryddad med havssalt, nymalen svartpeppar och citroncest. Till gjorde jag en härligt grön sås av citronsaft, vitlök, persilja, avokadoolja, havssalt och nymalen svartpeppar. Som tillbehör fick det bli potatis- och morotsmos med broccoli och även en blandsallad med zucchini och lagrad balsamvinäger, som dock inte är med på bild. Riktigt gott var det, med rena fina smaker och trevligt med lite krisp från nötterna i en annars ganska så lättuggad måltid. När vitfisk kan smaka så här gott så undrar jag varför jag inte äter det oftare.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för en inspirande blogg=)

2009-03-19 @ 19:37:10
Postat av: E-S

Vad roligt att du gillar den, tack för kommentaren! :)

2009-03-19 @ 20:52:48
URL: http://thecrazybeautiful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0