Viltfärsbiffar med champinjonsås

Efter passet med streetdance skyndade jag hem och satte igång med middagen som idag blev viltfärsbiffar som jag gjorde av malen viltskav, rödlök, 1 ägg, ströbröd, viltkrydda, havssalt och nymalen svartpeppar. I ugnen hade jag samtidigt klyftad jordärtskocka, sötpotatis, fänkål, rödlök och i en egen form, körsbärstomater med havssalt. När biffarna var genomstekta slängde jag i hackade champinjoner som fick steka med ett tag. När de började få färg hällde jag i en blandning av vatten, maizena, buljongtärning, soja, svartpeppar och viltkrydda som fick tjockna till lite tillsammans med champinjonerna och biffarna. I slutet hade jag också i lite sojagrädde. Serverade sen allt med lite blandsallad med balsamvinäger och jag fick äntligen chansen att prova rönnbärsgelén jag fick av storebror i julklapp. Utan tvekan den godaste middag jag ätit på år, utan att överdriva. I'm in heaven!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0