Dagens middag, 21/1 -09

Har som längtat efter den här måltiden i över en vecka nu, paketet har legat och lurat i frysen. Imorse åkte den äntligen fram, viltskavspaketet. Jag gjorde som jag gör för det mesta, för jag har svårt att laga till detta utan champinjoner och lök. Såklart färska champinjoner, har man börjat en gång med det så duger inte burkchampinjoner längre. Kryddade med soja, lite örtsalt, svartpeppar och sambal oelek. Till slut hade jag i havregrädde som verkligen gjorde stor skillnad mot redningen jag brukar göra. Jag använder sällan grädde i mat, men havregrädde är både bättre ur hälsosynpunkt och smakar betydligt godare än vanlig. Till blev det iallafall proteinspagetti och blandsallad + riven morot. Mums är min kommentar.





Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, svara gärna på min fråga på bloggen. Titta gärna runt och kom med förslag på vad du vill veta om bloggdesign. http://paulinaholmgren.blogg.se

2009-01-21 @ 17:08:42
Postat av: Natalie

Åh jag älskar viltskavsgrytor :) Som sagt, färska champinjoner är det bästa. Jag äter det flera gånger i veckan. Det ser riktigt gott ut det där.

2009-01-21 @ 17:11:09
URL: http://rosenblomma90.blogg.se/
Postat av: sadia

låter gott :)

2009-01-21 @ 17:15:06
URL: http://sadia.blogg.se/
Postat av: IzZzY

Men gud så gott det låter. Det får bli ett projekt för mig någon dag. :) Jag håller dessutom med dig fullständigt på champinjon-fronten. Bara synd att de inte håller lika länge som på burk.

2009-01-21 @ 19:21:08
URL: http://Http://IzZzY.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0