Saffransmuffins

Jag skulle ju göra nåt slags fikabröd till ikväll då min kompis kommer på kaffe. Men jag vet inte om det blev så lyckat. I vanlig ordning har jag inte smakat själv, så jag funderar på att höra om min ena kombo vill vara försökskanin. Vore ju pinsamt om min kompis blev förgiftad av misstag. Hur som helst så fick det bli saffransmuffins. När jag så skulle göra dem så ser jag att det inte finns med bakpulver eller bikarbonat i receptet och tänkte direkt att det måste ju vara fel. Så jag hällde i lite bikarbonat. Det var nog dumt, för det sipprade ut en del smet ur muffinsarna när de gräddades. Är det vanligt att man gör muffins utan bakpulver/bikarbonat? Jaja. De ser ut som muffins iallafall och jag hoppas de smakar bra också.





Kommentarer
Postat av: IzZzY

Ja, de ser ju jäkligt goda ut. Så det blir nog bra. :)

2008-12-09 @ 15:56:31
URL: http://izzzy.blogg.se/
Postat av: A

De ser i alla fall väldigt goda ut. Jag hade saffran i maten idag och det är inte heller fel.

Bara du trivs med utbildningen och så? Att du kan tänka dig att jobba med det när du är klar. Jag har bara läst denna terminen och har fem kvar men förhoppningsvis går tiden ganska fort. Ha en bra kväll!

2008-12-09 @ 17:50:40
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Halloj!

Vart ju bara tvungen att lägga mig i.. Tror helt klart det var ett smart drag att ha i bikarbonat! Recept kan ljuga en hel del! Jag hade bakdag i fredags å gjorde bl. a lingonlimpa. På receptet stod det att man skulle ha i 6 msk bikarbonat! Klingar grovt mycket i dina öron också va? Haha! Jag tolkade det som tsk och limporna blev grymt goda! Kramar på dig!!

2008-12-09 @ 19:36:44
Postat av: E-S

Haha, oj, de limporna hade nog sett lustiga ut med den mängden bikarbonat :P Då kanske jag gjorde rätt trots allt, utan bikarbonat hade de nog blivit rätt platta och kompakta. Men du, vi får slå ihop våra bakdagar nån dag tycker jag! :)

2008-12-09 @ 22:02:11
Postat av: A

Så länge du trivs med det du gör så tror jag inte att det kommer vara något problem. Jag gjorde en slags couscouspytt med saffran, hade bland annat i brysselkål, russin, apelsin och rödbetor. Jättegott blev det! Jag är inte så bra på att laga mat så jag brukar bli glad när jag väl lyckas med någonting. Hoppas du får en bra dag =)

2008-12-10 @ 08:37:59
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0